Aankoop


Een aankoopbeslissing is een serieuze zaak, en er komt meer bij kijken dan u verwacht. De afgelopen jaren was er sprake van een overspannen markt waardoor overbiedingen vaak eerder regel dan uitzondering waren. Sinds augustus 2022 is zijn de prijzen gaan dalen na jaren van forse stijgingen, echter vanaf de 2e helft 2023 is er weer een lichte stijging te zien. Als u zich door emotie laat leiden, of iets belangrijks over het hoofd ziet, kunnen de gevolgen groot zijn voor u, uw gezin of uw onderneming. JSR Makelaardij & Adviesdiensten adviseert u op elk moment van het aankooptraject en geeft u een objectieve kijk, voordat u besluit te kopen! Wij kijken verder dan uw neus lang is!


Voorafgaande aan onze dienstverlening, nemen wij uw wensen uitgebreid door:

Particulier
Een noodzakelijke verhuizing binnen korte termijn na de aankoop kan zeer ongunstig uitpakken. Daarom kijken wij met u naar uw gezinssituatie en woonwensen. Maar ook naar uw toekomstplannen!

Ook kunnen wij u adviseren over de aanschaf van een tweede woning of recreatiewoning.


Voor verschillende momenten in het aankooptraject kunt u JSR Makelaardij & Adviesdiensten inschakelen. Voor het volledige traject, van zoekopdracht tot onderhandeling en afronding van de aankoop, of bijvoorbeeld alleen de beoordeling van het object of de onderhandeling over de vraagprijs. Ook hierbij kijken wij naar alle bijkomende aspecten!

In een vrijblijvend persoonlijk gesprek informeren wij u graag over de mogelijkheden.